Varaa huone

Saat parhaan hinnan ja edut

Hotellipaketit Versossa

Olemme suunnitelleet nautinnollisia hotellipaketteja, jotka soveltuvat arkeen ja viikonloppuun tai vaikka loman vietoksi, yllätykseksi tai lahjaksi. Osaan Verson hotellipaketteja sisältyy herkullisia juomia ja ruokia ravintola Pöllöwaarin tarjonnasta. Huomioithan, että kaikki paketit eivät välttämättä ole varattavissa kaikkina tapahtuma-aikoina.

Huonevarauksen yhteydessä on mahdollista ostaa myös pelkkiä lisäpalveluita, suoraan netistä tai hotellilta varatessa: Hemmottelupaketti, samppanjaa/kuohuviiniä ja suklaata, punaviiniä ja juustoja tai ruusuja.

Tekisikö mielesi kuitenkin keskustan vilinästä yksilölliseen ja rauhalliseen Boutique Hotel Yöpuuhun? Yöpuussa tarjolla monia erilaisia hotellipaketteja yhdistäen esimerkiksi hemmottelua, saunomista sekä illallista: Hotelli Yöpuun Majoituspaketit

GASTRO

Verson upea Gastro-viikonloppu

Alk. 145 € / hlö / 2hh Tutustu pakettiin
Teatteri

TEATTERIPAKETTI

Alk. 95,00 € / hlö (pe–la) /2HH Tutustu pakettiin
STAYCATION

STAYCATION - 2 vrk

225 € / hlö Tutustu pakettiin
URBAN STAY

URBAN STAY

Alk. 117,50 € /hlö /2HH Tutustu pakettiin
HÄÄYÖ

VERSON HÄÄPAKETTI

alk. 219,00 / huone Tutustu pakettiin

Shoppailuetuja, ilmaiseksi sinfoniakonserttiin ja jääkiekkomatsiin

Liity Verso Peopleen

Tilaa uutiskirjeemme ja saat Verso People -edut käyttöösi aina hotellivarauksesi yhteydessä. Olemme varanneet kaksi kausikorttia Jyväskylän Sinfonian konsertteihin sekä kausikortteja JYP:n SM-liigaotteluiden istumakatsomoon. Lisäksi käytössäsi on runsaasti shoppailuetuja läheisiin liikkeisiin, kuntokeskuksiin ja hyvinvointipalveluihin.

 

Verso People