SUOMI   |   ENGLISH

Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Varaa huone

Saat parhaan hinnan ja edut

Hotellipaketit Versossa

Olemme suunnitelleet nautinnollisia hotellipaketteja, jotka soveltuvat arkeen ja viikonloppuun tai vaikka loman vietoksi, yllätykseksi tai lahjaksi. Osaan Verson hotellipaketteja sisältyy herkullisia juomia ja ruokia ravintola Pöllöwaarin tarjonnasta. Huomioithan, että kaikki paketit eivät välttämättä ole varattavissa kaikkina tapahtuma-aikoina.

Huonevarauksen yhteydessä on mahdollista lisätä ostoskoriin lisäpalveluitamme,  kotisivuiltamme tai hotellilta suoraan varatessa: hemmottelutuotetteita, samppanjaa/kuohuviiniä & suklaata, punaviiniä & juustoja tai esimerkiksi ruusuja huoneeseen toimitettuna.

Tekisikö mielesi kuitenkin keskustan vilinästä yksilölliseen ja rauhalliseen Boutique Hotel Yöpuuhun? Yöpuussa tarjolla monia erilaisia hotellipaketteja yhdistäen esimerkiksi hemmottelua, saunomista sekä illallista: Hotelli Yöpuun Majoituspaketit

GASTRO

Verson upea Gastro-viikonloppu

Alk. 145 € / hlö / 2hh Tutustu pakettiin
Teatteri

TEATTERI- JA MUSIKAALIPAKETIT

Alk. 95,00 € / hlö (pe–la) /2HH Tutustu pakettiin
STAYCATION

STAYCATION - 2 vrk

225 € / hlö Tutustu pakettiin
URBAN STAY

URBAN STAY

Alk. 117,50 € /hlö /2HH Tutustu pakettiin
HÄÄYÖ

VERSON HÄÄPAKETTI

alk. 219,00 / huone Tutustu pakettiin
HETKI KAHDELLE

HETKI KAHDELLE

Alk. 165 € /hlö/2HH Tutustu pakettiin