SUOMI   |   ENGLISH

Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Varaa huone

Saat parhaan hinnan ja edut

VERSON SUOMALAINEN AAMIAINEN

MA–PE KLO 6.30–10
LA KLO 7.30–11.30
SU / ARKIPYHÄT KLO 8–12

 

Verson suomalainen aamiainen koostuu rehellisistä ja aidoista suomalaisista mauista. Haudutettu puuro, rahkat ja jogurtit, leipurimme leipomat tuoreet leivät ja makeat leivonnaiset sekä sesongin mukaiset lisukevalikoimat on koostettu kunnioittamaan nauttijaansa. Oma aamiaiskokkimme valmistaa tuoreen munakkaan asiakkaan toiveiden mukaisesti valikoiduista raaka-aineista.

Vegaaneille tarjolla on on mm. kaura- tai soijajugurttia, vegaanista levitettä, vuustoa, marjoja, vihanneksia - niin paistettuna kuin raakanakin. Leipurimme leipomat leivät ovat suurimmalta osin vegaanisia (kysy henkilökunnalta poikkeukset) sekä vegaanista makeaa löytyy pyytämällä henkilökunnalta. Tilauksesta aamiaiskokkimme valmistaa vegaanista kaurapuuroa tai kikhernemunakasta.

Aamiainen sisältyy aina huonehintaan.

Myös hotellin ulkopuolelta saapuvat herkuttelijat ovat tervetulleita nauttimaan aamiaispöytämme antimista hintaan 25 euroa. Alle 4-vuotialle aamiaisemme on ilmainen, 4-12-vuotiaat herkuttelevat 12 euron hintaan. 

TEETHÄN PÖYTÄVARAUKSEN ENNAKKOON. Teet sen kätevästi suoraan nettisivuiltamme TÄÄLTÄ. Varaukset onnistuvat myös sähköpostitse info@hotelliverso.fi tai puhelimitse 014-333 999. 

Huomioittehan, että Verson aamiaiselle varausta tehdessä, pöytävaraukset ovat joko Ravintola Silmussa tai Kokous- ja juhlatila Kerkässä (molemmat sijaitsevat 2. kerroksessa) kyseisen aamun asiakasmäärästä riippuen.

Saapuminen autolla:
Lähin pysäköintihalli on P-Tori. Sisäänajo osoitteesta Yliopistonkatu 15. Maksu P-Torin omien veloitusten mukaisesti pysäköintihallin maksuautomaattiin. P-Verso vain hotelliasiakkaille.

aamiainen2
leipäpöytä

VERSON TUOREET LEIVÄT

Kaikki Verson leivät leivotaan omilla resepteillä paikan päällä hyödyntäen lähituottajien viljoja. Ruisleipämme leivotaan talon omaan juureen.

munakas

KOKIN VALMISTAMAT MUNAKKAAT

Aamiaiskokkimme valmistaa herkullisen maukkaita munakkaita toiveidesi mukaisesti. Munakkaissa hyödynnämme sesongin mukaisia, tuoreita lisukkeita.

ruoka aamiainen

SUOMALAISILTA TUOTTAJILTA

Arvostamme lähellä tuotettua ruokaa, jonka alkuperä on tiedossa. Pyrimme ravinnossa jäljitettävyyteen ja mahdollisimman vähään käsittelyyn.

Ankkarillette Verso baari & Keittiö

SESONKIEN MAUT

Hyödynnämme mahdollisimman paljon sesonkien parhaita tuotteita, jotta vieraamme saavat tuoretta, maistuvaa ja lisäaineetonta ruokaa.