Varaa huone

Saat parhaan hinnan ja edut

VERSON SUOMALAINEN AAMIAINEN

MA–PE KLO 6.30–10
LA KLO 7.30–11.30
SU / ARKIPYHÄT KLO 8–12

Verson suomalainen aamiainen koostuu rehellisistä ja aidoista suomalaisista mauista. Haudutettu puuro, rahkat ja jogurtit, leipurimme leipomat tuoreet leivät ja makeat leivonnaiset sekä sesongin mukaiset lisukevalikoimat on koostettu kunnioittamaan nauttijaansa. Oma aamiaiskokkimme valmistaa tuoreen munakkaan asiakkaan toiveiden mukaisesti valikoiduista raaka-aineista.

Aamiainen sisältyy aina huonehintaan.

Aamiaisnautintomme on tarjolla ravintolarajoitusten päätyttyä jälleen myös muille kuin hotelliasukkaille hintaan 23€/hlö. Myös lapset ovat tervetulleita aamiaiselle. Alle 4-vuotialle aamiaisemme on ilmainen, 4-12-vuotiaat herkuttelevat 10 euron hintaan. 

Viikonloppuisin sekä isommille seurueille suosittelemme tekemään aina pöytävarauksen. Tee varaus sähköpostilla info@hotelliverso.fi tai puhelimitse 014-333 999. 

Saapuminen autolla:
Lähin pysäköintihalli on P-Tori. Sisäänajo osoitteesta Yliopistonkatu 15. Maksu P-Torin omien veloitusten mukaisesti pysäköintihallin maksuautomaattiin. P-Verso vain hotelliasiakkaille.

ruoka lohi kokki
ruoka aamiainen leipä

VERSON TUOREET LEIVÄT

Kaikki Verson leivät leivotaan omilla resepteillä paikan päällä hyödyntäen lähituottajien viljoja. Ruisleipämme leivotaan talon omaan juureen.

amiainen kokki munakas

KOKIN VALMISTAMAT MUNAKKAAT

Aamiaiskokkimme valmistaa herkullisen maukkaita munakkaita toiveidesi mukaisesti. Munakkaissa hyödynnämme sesongin mukaisia, tuoreita lisukkeita.

ruoka aamiainen

SUOMALAISILTA TUOTTAJILTA

Arvostamme lähellä tuotettua ruokaa, jonka alkuperä on tiedossa. Pyrimme ravinnossa jäljitettävyyteen ja mahdollisimman vähään käsittelyyn.

SESONKIEN MAUT

Hyödynnämme mahdollisimman paljon sesonkien parhaita tuotteita, jotta vieraamme saavat tuoretta, maistuvaa ja lisäaineetonta ruokaa.