Varaa huone

Saat parhaan hinnan ja edut

VERSON SUOMALAINEN AAMIAINEN

MA–PE KLO 6.30–10
LA KLO 7.30–11.30
SU KLO 8–12

Verson suomalainen aamiainen koostuu rehellisistä ja aidoista suomalaisista mauista. Haudutettu puuro, rahkat ja jogurtit, leipurimme leipomat tuoreet leivät ja makeat leivonnaiset sekä sesongin mukaiset lisukevalikoimat on koostettu kunnioittamaan nauttijaansa. Oma aamiaiskokkimme valmistaa tuoreen munakkaan asiakkaan toiveiden mukaisesti valikoiduista raaka-aineista.

Aamiainen sisältyy huonehintaan. Aamiaisnautintomme on tarjolla myös muille kuin hotelliasukkaille hintaan 21 €/hlö. Myös lapset ovat tervetulleita aamiaiselle. Alle 4-vuotiaille se on ilmainen ja 4–12-vuotiaat herkuttelevat 10 euron hintaan. 

VERSON TUOREET LEIVÄT

Kaikki Verson leivät leivotaan omilla resepteillä paikan päällä hyödyntäen lähituottajien viljoja. Ruisleipämme leivotaan talon omaan juureen.

KOKIN VALMISTAMAT MUNAKKAAT

Aamiaiskokkimme valmistaa herkullisen maukkaita munakkaita toiveidesi mukaisesti. Munakkaissa hyödynnämme sesongin mukaisia, tuoreita lisukkeita.

SUORAAN LÄHITUOTTAJILTA

Arvostamme lähellä tuotettua ruokaa, jonka alkuperä on tiedossa. Pyrimme ravinnossa jäljitettävyyteen ja mahdollisimman vähään käsittelyyn.

SESONKIEN MAUT

Hyödynnämme mahdollisimman paljon sesonkien parhaita tuotteita, jotta vieraamme saavat tuoretta, maistuvaa ja lisäaineetonta ruokaa.