Varaa huone

Saat parhaan hinnan ja edut

Saapumisohjeet

Verso sijaitsee kävelykadun parhaalla paikalla Jyväskylän keskustassa. Hotellin ympäristöstä löytyvät teatterit, kuntosalit, ravintolat, yökerhot ja erinomaiset shoppailumahdollisuudet. Aamu-ulkoilijoille lähellä ovat myös Jyväskylän Harjun lenkkipolku ja Jyväsjärven rantaraitti.

Saapuminen autolla
Parkkihallin osoite: Yliopistonkatu 15 »
Saattoliikenteen osoite: Asemakatu 12 »

Hotellin sisäänkäynti on kävelykadulla. Autolla saapuessa suosittelemme ajamaan suoraan Hotellin alla sijaitsevaan Verson parkkihalliin, josta pääset suoraan hissillä hotellin viereen kauppakeskuksen sisätiloihin. Takseille ja saattoliikenteelle suosittelemme Asemakatu 12 sijaitsevaa kääntöpaikkaa, josta on 100 m kävelymatka kävelykatua pitkin hotellin vastaanottoon.

Katso ajo-ohjeet »

Saapuminen joukkoliikenteellä
Hotellin osoite: Kauppakatu 35 »

Matkakeskukselta ja Messukeskukselta tullessa noustaan 300 m Väinönkatua pitkin ja käännytään vasemmalle Kauppakadulle/kävelykadulle. Kävelymatkan pituus Matkakeskukselta on noin 460 m.

SAAPUMINEN VERSON PARKKIHALLIIN

P-Tori, Yliopistonkatu 15, 40100 Jyväskylä

Onko käytössäsi Moovy-sovellus pysäköintiin?

Jos käytät Moovyä, huomioithan että päästäksesi hotellimme paikoille tulee hallipysäköinnin aktivointi poistaa ennen P-Toriin saapumista. 

Jos tämä on jäänyt tekemättä, pääset ensimmäisestä puomista läpi automaattisesti mutta toisen puomin kohdalla tulee ottaa yhteys pikapuhelimella Jyväsparkin asiakaspalveluun.

Legend