Varaa huone

Saat parhaan hinnan ja edut

AJO-OHJEET

Parkkihallin osoite: Yliopistonkatu 15 »

Verso sijaitsee autottomalla kävelykadulla ja siksi suosittelemme pysäköintiä Verson omaan lämpimään parkkihalliin (maksimikorkeus 190cm).

Verson alla sijaitsevaan lämpimään parkkihalliin ajetaan Yliopistonkadulta, P-Torin (maksimikorkeus 205cm) kautta. Hallista pääset hissillä aivan hotellin viereen kauppakeskuksen sisätiloissa. Lisäpalveluna toimiva hallimme on vain hotellivieraitamme varten.

Hinta: 14,50 € / vuorokausi TAI 10 € / päiväparkki

NÄIN AJAT HALLIIN:

1. Aja sisään P-Tori-parkkihalliin Yliopistonkadulta. Ota normaali parkkilippu automaatista ja pääset parkkihallin 1. kerrokseen, katutason alle.
2. Aja portin jälkeen suoraan edessäsi näkyvään ajoluiskaan Verso-opasteiden mukaan ja käytä saamaasi parkkilippua seuraavaan automaattiin.
3. Jatka kaarevaa ajoluiskaa pitkin ja aja suoraan tasoa alemmaksi Verson parkkihalliin.
4. Parkkeeraa Verso-kyltillä merkitylle paikalle
5. Ajoluiskaa vastapäätä sijaitsevan metallioven takaa löydät hissin joka vie Hotellin viereen sisätiloihin.

Pysäköintilipuke vaihdetaan hotellin vastaanotossa uuteen, jolla pääset ulos parkkihallista. Automaatista saamallasi lipukkeella tämä ei onnistu.

AJATKO SÄHKÖAUTOLLA?

Sähköauton latauspaikkoja löytyy P-Verson hallista kaksi kappaletta. Varaathan paikkasi etukäteen vastaanotostamme sähköpostitse: info@hotelliverso.fi. Sähköautonlatauspaikka on 20€/yö.

ONKO KÄYTÖSSÄSI MOOVY-SOVELLUS PYSÄKÖINTIIN?

Jos käytät Moovyä, huomioithan että päästäksesi hotellimme paikoille tulee hallipysäköinnin aktivointi poistaa ennen P-Toriin saapumista. 

Jos tämä on jäänyt tekemättä, pääset ensimmäisestä puomista läpi automaattisesti mutta toisen puomin kohdalla tulee ottaa yhteys pikapuhelimella Jyväsparkin asiakaspalveluun.

NÄIN AJAT PARKKIHALLIIN:

P-Tori, Yliopistonkatu 15, 40100 Jyväskylä

ajo-ohje kartta

Legend