SUOMI   |   ENGLISH

Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Versossa nautitaan jazzin sävelistä  ja persoonallisista Champagnen alueen viineistä PE 1.11.2024

Samppanjoita on tuttuun tapaan esittelemässä sommelierimme Ulla Häkkinen ja samppanjoiden maahantuojan VIndirektin Viljami Julkunen. Tällä kertaa teemaksi olemme ottaneet Champagnen alueen monimuotoisuuden. Alueella tehdään muutakin kuin samppanjaa ja olemme ottaneet tapahtumaan mukaan myös alueella tehtyjä erittäin rajallisen saatavuuden valko-ja punaviinejä sekä ja alueen makeaa, väkevöityä, täydellistä juustoviiniä Ratafiaa.

Valitsemme valikoiduille Verso Baari & Keittiön ruuille täsmäsamppanjat, jotka toimivat luonnollisesti myös sellaisenaan nautittuina. Kattauksessa on sekä mielenkiintoisia, kohtuuhintaisia viljelijäsamppanjoita, klassikoiksi muodostuneita samppanjoita, että todellisia harvinaisuuksia, joiden saatavuus maailmanlaajuisesti on varsTain rajallinen. 

Mikäli haluat nauttia illan aikana keittiömme herkkuja, teethän pöytävarauksen ennakkoon.
Tapahtuma alkaa klo 17:00 ja jatkuu ravintolan sulkemiseen saakka. Keittiömme palvelee klo 22:00 saakka ja ravintola suljetaan klo 24:00.

Illan samppanjoista ja viineistä on saatavilla myös maistelukortti, à 50 euroa, jolloin pääset maistamaan omassa tahdissasi viisi eri viiniä.

Tapahtuma päivittyy esiintyjän ja tuotteiden osalta syksyn aikana.

Vahvistetut tuotteet:

Lassaigne Coteaux Champenois Blanc 2019
AC Coteaux Champenois, Jacques Lassaigne, Ranska
Rypäle: Chardonnay
135,00 / plo 22,50 / 12 cl

Bereche Coteaux Champenois Ormes Rouge Montees 2019
AC Coteaux Champenois, Bereche & Fils, Ranska
Rypäle: Pinot Noir
125,00 /plo 20,90 12 cl


Mouzon Leroux L’exaltant Ratafia 18 %
AC Ratafia de Champagne, Mouzon Leroux, Ranska
Rypäle: Pinot Noir
110,00 plo / 4 cl 8,80

 Tervetuloa!

 

 

 

Yöpuu-Pöllöwaarin kesäinen, uusittu Viinipiha kutsuu nauttimaan!

"Rauhallisella sisäpihallamme sijaitseva, uusittu, hurmaava Viinipihamme on avoinna aamuvarhaisesta iltamyöhään sään salliessa. Nautinnollinen kesäaamiainen, lounas, lasillinen, raikas cocktail, illallinen – koe vaikka ne kaikki vehreällä Viinipihallamme!

Lue lisää

Bistron terassi palvelee kesällä 2024

Terassimme avataan kesän ajan päivittäin, mikäli keli vain sallii!

Lue lisää