Kiinnostaisiko työskentely Jyväskylän mielenkiintoisimmissa ravintoloissa? HAEMME TARJOILIJOITA NYT RAVINTOLA PÖLLÖWAARIIN JA VERSO BAARI & KEITTIÖÖN!

Ravintolat ovat osa perheomisteista Yöpuu Yhtiötä, joka harjoittaa hotelli- ja ravintolatoimintaa Jyväskylän ytimessä. Toimimme kohta kolmessa toimipisteessä: ikonisessa Yöpuu-Pöllöwaarissa, kaupungin parhaimmalla paikalla kävelykadulla Versossa ja elokuussa avattavassa idyllisessä Bistro Kirkkopuistossa.

Yöpuu Yhtiössä työskentely takaa turvallisen työsuhteen vakaassa ja kasvavassa toimintaympäristössä. Työskentelyilmapiiri on meillä innostavaa ja kehittävää. Toimintamme kulmakiviä ovat ensiluokkainen palvelu, ruoka ja juoma. Palvelualtis, aito ja iloinen henkilökuntamme on sitoutunutta ja innostunutta. Meillä työskentelevät ovat ylpeitä omasta osaamisestaan ja tarjoamistamme tuotteista.

Ravintoloidemme keittiöitä leimaa vahva käsityöläishenki: teemme kaikki annokset alusta alkaen itse, ajatuksella ja sydämellä. Salityöskentelyn avain on asiakaspalvelussa: mikäli nautit laadukkaan tuotteen tarjoamisesta ja asiakkaiden odotusten ylittämisestä, on Yöpuu Yhtiö sinun työpaikkasi.

***********************************************************************************
Haussa on tarjoilijoita vakituisiin työsuhteisiin. Tarjoamamme työtehtävät ovat kaksivuorotyötä, jossa työajat vaihtelevat aamu- ja iltavuorojen kesken. Sopimukset ovat osa- tai kokoaikaisia ja työ alkaa sopimuksen mukaisesti.

Jos olet itsesi likoon laittava, jo kokemusta omaava ravintola-alan ammattilainen tai motivoitunut, urasi alussa oleva työntekijä, hae mukaan kasvavaan tiimiimme.

Jos tehtävät kiinnostavat, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:si sähköpostitse:

Katriina Pilppula katriina.pilppula@yopuuyhtio.fi

Yllä olevilta henkilöiltä saat tarvittaessa lisätietoja sähköpostitse. Hakuaika päättyy sopivien henkilöiden löydyttyä.

HOTELLI VERSON JOULULOUNAS

Virittäydy joulun odotukseen ja tule nauttimaan joululounaasta Juhlatila Kerkkään!

Lue lisää

Isänpäivän aamiainen Hotelli Versossa 14.11.2021.

Hemmottele isää tai isoisää herkullisella suomalaisella aamiaisella Hotelli Versossa!

Lue lisää