Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.
Tervetuloa hemmottelemaan päivänsankaria - Äitiä, vaimoa, isoäitiä tai anoppia yhdessä perheesi kanssa Verson Äitienpäiväbrunssille! Brunssi on tarjolla Hotelli Verson 2. kerroksen ravintolatiloissa (Ravintola Silmu ja Juhlatila Kerkkä) sunnuntaina 9. toukokuuta kello 11-15 välillä.
Varaathan paikkasi nopeasti! - ÄITIENPÄIVÄBRUNSSI ON TÄYTEEN VARATTU!
MENU 55 € / hlö
Lapset 4-12 vuotta ½ hintaan
alle 4-vuotiaat veloituksetta
Tarjoilemme herkullisen alkuruokapöydän noutopöydästä, pääruoat pöytiin tarjoiltuina ja jälkiruoka ja -kahvit noutopöydästämme. Ohjaamme seurueet vuorollaan noutopöytään. Pöydissä on saatavilla käsidesiä ja kasvomaskeja.
Huomioittehan että paikkoja on rajoitettu määrä!
Varaa pian pöytäsi Äitienpäiväbrunssille!
Varaukset puhelimitse numerossa 014 - 333 911 tai sähköpostitse myynti@yopuuyhtio.fi.
ÄITIENPÄIVÄNBRUNSSI-MENU
ALKURUOKAPÖYTÄ
Jääkellarinlohta, fenkolia ja tillli-sinappikasiketta
Marinoituja katkarapuja ja sahramimajoneesia
Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, maustemajoneesia ja chilipaprikahilloketta
Vasikkapastramia, aiolia ja pikkelisipulia
Parmankinkkua, marinoituja oliiveja ja melonia
Mozzarellajuustoa, miniluumutomaattia ja basilikaa
Kananpoikasalaattia, kurpitsaa ja currymajoneesia
Fetajuustosalaattia, punasipulia ja balsamicoa
Marinoitua bimiparsakaalia, parsaa ja pinjansimeniä
Varhaisperunasalaattia
Kevätvihannesalaattia ja vinegretteä
Verson leipurien leivät
LÄMPIMÄT ANNOKSET PÖYTIIN TARJOILTUINA
Paahdettua lohta, korvasienikastiketta ja varhaisperunaa
***
Pippuroitua häränfileetä, rakuuna-bearnaisekastiketta ja timjamiperunaa
***
Parsaa, kirsikkatomaattia, varhaiskaalia ja hollandaisekastiketta
JÄLKIRUOKAPÖYTÄ
Valkosuklaamoussea, ruiscrumblea, raparperia ja mansikkaa
Tuorejuusto-passionhedelmäkakkua
Verson marjakermakakkua
Suklaa-aprikoosikakkua
Karkkibuffet
Suuren suosion saavuttanut Verson Visa järjestetään taas tuttuun tapaan Magnus Malin vetämänä!
Lue lisääHemmottele äitiä keväisellä herkkubrunssilla!
Lue lisää