SUOMI   |   ENGLISH

Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

9.1.2024

YÖPUU YHTIÖ OY:LLE UUSI TOIMITUSJOHTAJA

Perheomisteisen Yöpuu Yhtiö Oy:n toimitusjohtajaksi on 1.1.2024 alkaen nimitetty Aino Pärnänen. Aino jatkaa perheyrityksen toimintaa sukupolvenvaihdossuunnitelman mukaisesti.

Aino on suorittanut kaksiosaisen Hospitality Management-tutkinnon (Bachelor of Arts, Bachelor of Science) Saksassa ja Yhdysvalloissa. Tutkintoon sisältyi myös pitkä harjoittelujakso Swissôtellin markkinoinnissa.

Aino aloittI virallisesti yhtiön palveluksessa 2018 myyntipäällikkönä. Yöpuu Yhtiön ollessa vahvasti perheyritys, on lähes jokaisen hotellin ja ravintolan eri osastot tulleet jo pienestä pitäen tutuksi: kerroshoito, ravintolan eri tehtävät, vastaanotossa työskentely, myynnin avustaminen ja myöhempi johtaminen. Viimeisimpänä Aino on toiminut liiketoimintajohtajana vastaten yhtiön operatiivisesta toiminnasta. Aino edustaa perheyhtiön toista sukupolvea.

Yöpuu Yhtiön historia alkoi vuonna 2006, kun Katriina Pilppula aloitti toimitusjohtajana Yöpuu-Pöllöwaarin oston yhteydessä. Nykyinen toimitusjohtaja Ari Pärnänen aloitti tehtävässään 2014 ja jatkaa nyt yrittäjyyden lisäksi yrityksen hallituksen puheenjohtajana. Katriina jatkaa nykyisissä tehtävissään ensisijaisesti yrittäjänä, ja vastaa yli 100 hengen HR-toiminnoista yhtiössä.

Yöpuu Yhtiö Oy tarjoaa Jyväskylän korkealaatuisimpia majoitus- ravintola- kokous- ja juhlapalveluja. Kokonaisuuteen kuuluu kaksi hotellia ja kolme ravintolaa: 154 hotellihuonetta, 12 kokous- ja juhlatilaa suurimmillaan lähes 200 hengelle, noin 500 ravintolapaikkaa ja tilaussaunan. Yöpuu Yhtiön kaikki toiminnot Hotelli Verso, Hotelli Yöpuu, Ravintola Pöllöwaari, Verso Baari ja Keittiö sekä Bistro Kirkkopuisto, sijaitsevat Jyväskylän ydinkeskustassa parhailla liikepaikoilla.


Lisätietoja:

Ari Pärnänen
0400 5444 468, ari.parnanen@yopuuyhtio.fi

Aino Pärnänen
044 4270 253, aino.parnanen@yopuuyhtio.fi

Ruusupuun kukkasidontakurssi Versossa la 25.5.2024!

Lue lisää

Yöpuu Yhtiön lahjakorttitarjoukset 6.5.-2.6.2024

Hemmottele läheisiä Yöpuu Yhtiön lahjakortilla!

Lue lisää

Verson Riesling & Co-viikoilla herkutellaan saksalaisilla viineillä ja keväisillä mauilla 7.5. - 10.6.2024

Lue lisää