Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Varaa huone

Saat parhaan hinnan ja edut

MISSIOMME

Miksi olemme olemassa? Mikä on tehtävämme?

Tehtävänämme on luoda elämyksellisiä kokemuksia ja ilahduttaa asiakasta jokaisessa kohtaamisessa niin, että hän lähtee meiltä paremmalla mielellä kuin oli tullessa. 

VISIOMME

Mihin olemme matkalla? Millainen toimija olemme, kun  olemme onnistuneet?

Me muutumme hotelli- ja ravintola-alan toimijasta Suomen houkuttelevimmaksi ruokamatkailukohteeksi, joka tarjoaa asiakkaille syitä tulla Jyväskylään ja valita meidät. 

arvio me

YÖPUU YHTIÖN YRITYSKULTTUURI POHJAUTUU ARVOIHIMME

OLE AMMATTILAINEN

Olemme olemassa asiakasta varten. Tyytyväinen asiakas on tärkein tavoitteemme. Vaali siksi laatua, opi joka päivä ja puutu heti epäkohtiin.

OLE INHIMILLINEN

Ole oma itsesi ja anna tilaa erilaisille persoonille. Tee työtä ilon kautta ja vaali omaa ja muiden motivaatiota.

LUO LUOTTAMUSTA

Luota ja ole luottamuksen arvoinen. Rakenna yhteistyötä ja jaa tietoa avoimesti parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Pyydä apua ja auta muita, jotta onnistumme joka päivä.