SUOMI   |   ENGLISH

Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Varaa huone

Saat parhaan hinnan ja edut

Verson tekevät ihmiset

Verso on moderni urbaanihotelli vahvoilla perinteillä ja ensiluokkalaisella osaamisella. Kaupungin parhaalla paikalla sijaitseva 128 huoneen hotelli on ainutlaatuinen yhdistelmä kaupungin sykettä ja inhimillisiä kohtaamisia – persoonallisuutta ja paikallisuutta.

Kaikessa osoitamme hyvää makua. Tilojen viihtyisyydessä, sujuvassa palvelussa ja inspiroivissa mauissa. Sen vuoksi oma leipurimme leipoo leipämme itse lähituottajien viljoista ja kokkimme valmistaa toiveidesi mukaisen aamiaismunakkaan silmiesi alla.

Verso on juuri niin kuin sen vieraat. Välitön, huomioiva ja rento. Me elämme ihmistemme rytmissä ja elämäntyylissä, joka päivä ja joka ikinen yö.

arvio me

"Sijainti täysi kymppi, huoneet hyvät ja siistit. Todella ammattitaitoinen henkilökunta saa asiakkaan aina tuntemaan olonsa tervetulleeksi. Aamupala on järisyttävän hyvä. Tällaiseen ei isot ketjut pysty."
Asiakasarvostelu, 12/2017

respa

Vieraitamme varten viimeistelty kokonaisuus

Elämys ja nautinto asuvat yksityiskohdissa. Aamukahviasi varten kuumennetussa maidossa, paikallisen pienpanimon nimikko-oluessa, silkinsileissä pussilakanoissa. Teimme Verson nautittavaksi kaikilla aisteillasi.

Siisteys, aidot maut ja ylelliset yöunet kuuluvat aina palveluumme. Meillä sinulla on vapaus elää omassa tahdissasi. Kaupungin syke ei sammu yöksikään, mutta Versosta on yhtä lyhyt matka keskelle kaikkea kuin yksityisyyteesi.

"Meillä vieras on kuin kotonaan."
Almaz
Vastaanotto

Näistä meidät tunnetaan

jani asiakas

Palvelu

Juuri palvelun välittömyys ja perusteellisuus tekee vierailustasi uniikin. Meille on tärkeää, että koet olosi palvelluksi ja tervetulleeksi. Onnistuminen ratkaistaan jokaisessa kohtaamisessa.

ruoka lohi kokki

Vastuullisuus

Vastuullisuus on läsnä kaikessa tekemisessämme: niin suhteessamme ruokaan, suunnitellessamme hankintoja kuin siinä, kuinka arvostamme työntekijöitämme.

huone palvelu

Viihtyisyys

Huoliteltu, viimeistelty ja kotoisa tunnelmamme ovat viihtyisyytemme perusta. Esteettisyys ja siisteys ovat meille sydämen asia.

asiakas

Paikallisuus

Alkuperän tunteminen on meille tärkeää. Siksi haluamme suosia lähiseudun tuotteita. Paikalliset kumppanit takaavat tuoreuden ja ekologisen kestävyyden.

Jotain alkuperäistä, silti aivan uutta

Verson tarina alkoi keväällä 2016, kun maineikkaan Boutique Hotelli Yöpuun yrittäjät Ari Pärnänen ja Katriina Pilppula vuokrasivat hotellin tilat Kauppalaisseuran Säätiöltä. Versossa jatkuvat samat hotelliravintoloiden perinteet, joita perheyhtiön Hotelli Yöpuussa ja Ravintola Pöllöwaarissa on aina vaalittu. Palvelukulttuuri ja asiakkaan kuunteleminen ovat toimintamme kulmakiviä.

”Paikallisten pientuottajien ja -yrittäjien käyttäminen on arvovalinta kaltaisellemme paikalliselle perheyritykselle. Se määrittää koko ajatusmaailmaamme.”

Ari Pärnänen
Toimitusjohtaja, yrittäjä

Kehitysajatuksia tai toiveita?

Lähetä yrittäjälle palautetta