SUOMI   |   ENGLISH

Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Toki! Tutustumiskäynnin voitte sopia ennakkoon myyntipalvelumme kanssa. Ottakaa yhteyttä myynti@yopuuyhtio.fi tai soittamalla 014 333 911.

Laskutus onnistuu, jos yrityksellänne on laskutussopimus Yöpuu Yhtiön kanssa. Laskutuksesta on sovittava aina etukäteen. Emme laskuta yksityishenkilöitä. Lisätietoja saatte myyntipalvelustamme myynti@yopuuyhtio.fi tai soittamalla 014 333 911.

Hotellissamme on kaikkialle esteetön pääsy. Parkkihallistamme löytyy 1 kpl esteetön  pysäköintipaikka ja hotellistamme kaksi vuonna 2023 täysin remontoitua esteetöntä  huonetta. Toinen esteetön huone on standard-huone ja toinen superior-tason huone, omalla saunalla.

Suosittelemme ravintola-asiakkaillemme P-Tori parkkihallia, joka sijaitsee Verson läheisyydessä. Sisäänajo-osoite on Yliopistonkatu 15. Maksu tuntiperusteisesti parkkihallin maksuautomaattiin.

Hotellissamme on 5 huonetta, joissa voi majoittua lemmikin kanssa. Lemmikkihuoneet ovat luokaltaan Standardeja. Valitettavasti lemmikit eivät voi majoittua muissa huoneluokissamme. Lemmikkihuoneiden ikkunat ovat sisäpihalle päin ja huoneiden kylpyhuoneet ovat varusteltu kylpyammein. Varausta tehdessänne, muistattehan varmistaa, että lemmikkihuoneita on vapaana. Lemmikin vierailusta veloitamme 20,00€/vrk lisämaksun.

Aamiaisellemme ovat tervetulleita kaikki asiakkaat. Suosittelemme pöytävarausta erityisesti viikonloppuaamuille tai jos kyseessä on suurempi seurue. Varauksen voit tehdä suoraan kotisivuiltamme tai vastaanotosta 014-333 999, info@hotelliverso.fi.

Hotellissamme on muutamia Standard- ja Superior-huoneita, joissa on 135cm leveät vuodesohvat. Alle 4-vuotiaat nukkuvat veloituksetta vanhempiensa vieressä. Erillinen lisävuode 4-12-vuotiaille 15,00€/vrk ja yli 12-vuotiaat ja aikuiset, lisävuode 35,00€/vrk.

Lisävuoteelliset huoneet ovat varattavissa vain suoraan vastaanotostamme info@hotelliverso.fi tai soittamalla 014 333 999.

Kyllä löytyy. Vauvan matkasängyn saa veloituksetta huoneeseen. Mikäli tarvitset matkasängyn huoneeseenne, mainitsethan asiasta varausta tehdessäsi.

Valitettavasti huoneeseen ei ole mahdollista tilata aamiaista. Suomalainen aamiaisemme on varmasti kokemisen arvoinen paikan päällä ravintolasalissamme.

Erillistä hintaa päivähuoneelle ei meillä ole. Veloitamme varauksesta 1 vrk mukaisen hinnan.

Ilman muuta, varaustilaanteemme huomioiden. Sovithan näytöstä ennakkoon vastaanottomme kanssa info@hotelliverso.fi tai soittaen 014 333 999.

Valitettavasti emme varaa Verson saunatiloja yksityiskäyttöön. Hotellissamme on varattavissa 8 kpl saunallista huoneita, jos haluatte saunoa yksityisesti. Mikäli kaipaat tilaussaunaa, suosittelemme lämmöllä Kirkkopuiston Bistron tilaussaunaa. Tiedustelut siitä myyntipalvelustamme myynti@yopuuyhtio.fi tai soittamalla 014 333 911.

Huoneeseen on mahdollisuus sisäänkirjautua jo ennen klo 15, mikäli huone on vapaa ja siivottu. Jos olette saapumassa hotelliin jo aikaisemmin, teillä on mahdollisuus jättää matkatavaranne säilöön vastaanoton yhteydessä sijaitsevaan matkalaukkuvarastoon.

Huoneen luovutus on klo 12 mennessä. Voitte kysyä vastaanotosta mahdolllista myöhäisempää huoneenluovutusta varaustilanteestamme riippuen. Veloitamme myöhäisestä huoneenluovutuksesta 10€/tunti.

Säilytämme löytötavaroita kaksi viikkoa Versossa. Sen jälkeen arvolöydöt toimitetaan suoraan Jyväskylän poliisilaitoksen löytötavaratoimistoon. Voit tiedustella hukkuneita tavaroitasi Verson vastaanotosta, numerosta 014 333 999.

Kyllä onnistuu. Valmistamme erikseen suppeamman, tarvittaessa mukaan otettavan, aamiaisen vastaanotossamme. Ilmoitattehan viimeistään lähtöä edeltävänä iltana vastaanottoon, jos haluatte aikaista aamiaista.

Toki, varaustilanteemme huomioiden. Voit neuvotella hinnoista ja huonemääristä myyntipalvelumme kanssa. Ota yhteyttä myynti@yopuuyhtio.fi tai 014 333 911.

On kyllä. Voimme lähettää sinulle sähköpostiin turvatun maksulinkin, jolla voitte hoitaa huonemaksun ennakkoon. Vastaanottomme lähettää tai tulostaa teille kuitin maksusuorituksen saavuttua.

Hotellimme P-Verso pysäköintihallissa on 11 sähköauton latauspaikkaa. Lataus toimii PlugIt-sovelluksella. Pysäköintimaksu hallissamme on 16 €/vrk (maksu vastaanottoon) ja sähköauton latausmaksu PlugIt-sovelluksella. Mikäli haluat varata pysäköintipaikan ennakkoon, on pysäköintimaksu 20,00€ + sähkönlatausmaksu.

Hotellin asiakkaita palvelee P-Verso parkkihalli hotellin alakerrassa. P-Versoon ajetaan P-Tori-parkkihallin kautta osoitteesta Yliopistonkatu 15. Pysäköinnin hinta 16 €/vrk. Tarkemmat ajo-ohjeet parkkihalliimme löydät täältä: https://www.hotelliverso.fi/fi/3/ajoohjeet

Valitettavasti hotellissamme ei ole huonepalvelua. Halutessanne voitte tilata ruokaa Verso Keittiöstä ja noutaa itse ruoan huoneeseenne.