Toki! Tutustumiskäynnin voitte sopia ennakkoon myyntipalvelumme kanssa. Voitte ottaa yhteyttä myynti@yopuuyhtio.fi tai soittamalla 014 333 911.

Laskutus onnistuu, jos yrityksellänne on laskutussopimus tehty Yöpuu Yhtiön kanssa. Lisätietoja saatte myyntipalvelustamme myynti@yopuuyhtio.fi tai 014 333 911.

Hotellissamme on kaikkialle esteetön pääsy. Parkkihallistamme löytyy 1 kpl esteettömiä parkkipaikkoja ja hotellistamme 2 kpl esteettömiä huoneita.

Kyllä. Hotellilla on omia parkkipaikkoja P-Tori -parkkihallin yhteydessä. Pysäköinnin hinta on 14,50€/vrk. Tarkemmat ajo-ohjeet voit katsoa sivuiltamme https://www.hotelliverso.fi/fi/3/ajoohjeet 

Hotellissamme on 5 kpl huoneita, joissa voi majoittua lemmikin kanssa. Varausta tehdessänne, muistattehan varmistaa, että lemmikkihuoneita on vapaana.

Aamiaisellemme ovat tervetulleita kaikki asiakkaat. Suosittelemme pöytävarausta erityisesti viikonloppuaamuille tai jos kyseessä on suurempi seurue.

Hotellissamme on sekä standard että superior-luokan huoneita, joissa on 140 cm leveä vuodesohva. Lisävuoteen hinta 4-12 vuotiaasta lapsesta on 15€/vrk.

Kyllä, vauvan matkasängyn saa veloituksetta huoneeseen. Jos tarvitset matkasänkyä, mainitsethan asiasta varausta tehdessäsi.

Valitettavasti huoneeseen ei ole mahdollista tilata aamiaista, mutta aamiaisemme on varmasti kokemisen arvoinen ravintolasalissamme.

Erillistä hintaa päivähuoneelle ei meillä ole, veloitamme varauksesta 1 vrk mukaisen hinnan.

Ilman muuta, varaustilanteemme huomioiden. Sovithan näytöstä ennakkoon vastaanottomme kanssa info@hotelliverso.fi tai 014 333 999.

Valitettavasti emme varaa saunatilojamme yksityiskäyttöön. Hotellissamme on 8 kpl saunallisia huoneita, jos haluaisitte saunoa yksityisesti esim. perheen kesken.

Huoneeseen on mahdollisuus sisäänkirjautua jo ennen klo 15, mikäli huone on vapaa ja siivottu. Jos olette saapumassa hotelliin jo aikaisemmin, teillä on mahdollisuus jättää matkatavaranne säilöön vastaanoton yhteydessä sijaitsevaan matkalaukkuvarastoon.

Huoneen luovutus on klo 12 mennessä. Voitte kysyä vastaanotosta mahdolllista myöhäisempää huoneenluovutusta varaustilanteestamme riippuen. Veloitamme myöhäisestä huoneenluovutuksesta 10€/tunti.

Suomen löytötavarapalvelu noutaa viikottain hotelliimme jääneet löytötavarat säilytykseen. Voitte tiedustella onko jääneet tavarat vielä hotellilla noudettavissa, muuten voitte ottaa yhteyttä Suomen löytötavarapalveluun puh. 0600-03393.  

Kyllä onnistuu. Valmistamme erikseen suppeamman, tarvittaessa mukaan otettavan, aamiaisen vastaanotossa. Ilmoitattehan viimeistään lähtöä edeltävänä iltana vastaanottoon, jos haluaisitte aikaista aamiaista.