Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

VIETÄ HÄÄYÖ HOTELLI VERSOSSA, KAUPUNGIN PARHAALLA PAIKALLA!

Hääpaketti (219€ /yö) sisältää majoituksen superior -luokan huoneessa. Häävuode on pedattu kauniisti ja koristeltu aidolla kukkasella. Kylpyammeellisessa huoneessa kylpemään pääsee kylpyvaahdon tai kylpypommien kera. Vaihtoehtoisesti varattavissa on myös 2023 helmikuussa uusittu omalla saunalla varustettu superior- luokan huone (+60€ /yö),  morsiuspari pääsee yhdessä tekemään saunanaamiot tai hemmottelemaan saunahunajalla.

Huoneessa morsiusparia odottaa pienet jäähdytetyt lehtikuohupullot (alkoholiton), raikkaita satokauden marjoja, tuoreita hedelmiä ja Valrhonan suklaata. Lisäksi huoneessa on hääparille pieni yllätyslahja.

Häiden jälkeinen aamu alkaa Verson suomalaisella aamiaisella. Hääparille varataan oma pöytä. 

Varaukset ja tiedustelut:

014 333 999

info@hotelliverso.fi

Paketit eivät ole voimassa tapahtuma-aikoina.

Hääpaketin voi varata myös suoraan kotivuiltamme täältä, kampanjakoodilla HÄÄYÖ.

 

 

Hääyö Verso