Varaa huone

Saat parhaan hinnan ja edut

ILTAPALA

MA–TO KLO 18–21

HOTELLIASIAKKAILLE 13,50 €/HLÖ
MUILLE RUOKAILIJOILLE 18 €/HLÖ

Hotelli Verson iltapalalla asiakas saa kokea päivittäin vaihtuvan, tuoreista ja paikallisista raaka-aineista tehdyn makuelämyksen. Tilauksesta avokeittiössä valmistettava annos tarjoillaan pöytään. Tilausten mukaan valmistettavat annokset ovat aina tuoreita ja annokset aina rakenteeltaan juuri sopivan kypsiä. Iltapalaan sisältyy sekä vihreä salaatti että Verson oman leipurin samana päivänä leipomat talon leivät.

Avokeittiöstä lautaselle

Kokkimme valmistaa iltapalan annoksittain tilauksesta avokeittiössämme. Valittu annos tarjoillaan pöytiin lautasannoksena, tuoreena ja taatusti kuumana.

Annos

Annoksen perustana on laadukkaat raaka-aineet ja lisukkeet, sekä oikea tekotapa ja koostumus. Tuore, maukas, kuuma ja rakenteeltaan juuri sopivan kypsä annos tarjoillaan sinulle lautasannoksena. Kevyemmän vaihtoehdon halutessasi voit valita myös ruokaisan salaatin.

Sesonkien raaka-aineet

Annoksien makuvaihtoehdot vaihtuvat päivittäin. Tuoreen, maistuvan ja lisäaineettoman ruoan perustana ovat sesongin parhaat tuotteet ja raaka-aineet. Ruokien reseptit ovat kokkiemme käsialaa.

Kokonainen makunautinto

Iltapalamme sisältää veden, talon vihreän salaatin ja oman leipurin tuoreen leivän, joka tarjoillaan pöytään iltapalalle saapuessasi. Sommelierimme on valinnut huolella viinin jokaiselle ruoalle, suosittelemme kokeilemaan.