Varaa huone

Saat parhaan hinnan ja edut

ILTAPALA

MA–TO KLO 18–21

HOTELLIASIAKKAILLE 13,50 €/HLÖ
MUILLE RUOKAILIJOILLE 18 €/HLÖ

Hotelli Verson iltapalalla asiakas saa kokea päivittäin vaihtuvan, kauden raaka-aineista valmistetun pöytiin tarjoiltavan makuelämyksen. Tilausten mukaan avokeittiössä valmistettavat annokset ovat aina tuoreita ja rakenteeltaan juuri sopivan kypsiä. Iltapalaan sisältyy myös vihreä salaatti ja Verson oman leipurin samana päivänä leipomat talon leivät.

ruoka iltapala
kokki ruoka

Avokeittiöstä lautaselle

Kokkimme valmistaa iltapalan annoksittain tilauksesta avokeittiössämme. Valittu annos tarjoillaan pöytiin lautasannoksena, tuoreena ja taatusti kuumana.

ruoka lohi kokki

Annos

Annoksen perustana on laadukkaat raaka-aineet ja lisukkeet, sekä oikea tekotapa ja koostumus. Tuore, maukas, kuuma ja rakenteeltaan juuri sopivan kypsä annos tarjoillaan sinulle lautasannoksena. Kevyemmän vaihtoehdon halutessasi voit valita myös ruokaisan salaatin.

ruoka aamiainen

Sesonkien raaka-aineet

Annoksien makuvaihtoehdot vaihtuvat päivittäin. Tuoreen, maistuvan ja lisäaineettoman ruoan perustana ovat sesongin parhaat tuotteet ja raaka-aineet. Ruokien reseptit ovat kokkiemme käsialaa.

ruoka aamiainen leipä

Kokonainen makunautinto

Iltapalamme sisältää veden, talon vihreän salaatin ja oman leipurin tuoreen leivän, joka tarjoillaan pöytään iltapalalle saapuessasi. Sommelierimme on valinnut huolella viinin jokaiselle ruoalle, suosittelemme kokeilemaan.