Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Varaa huone

Saat parhaan hinnan ja edut

Verson lounas 11,30€

Ma–pe klo 10.30–14.00

Verson baarista saat kaupungin maukkaimmat lounaat taatusti tuoreen ja aidon makuisen leivän kera. Tarjolla on arkipäivisin kaksi lounasvaihtoehtoa: runsas salaatti tai keitto. Lounaan saat helposti myös mukaan take away -annoksena. Verson lounaan kanssa on tarjolla leipäbuffet: oman leipurimme tekemiä leipiä sekä omaan juureen leivottua ruisleipää. Vesi sekä Robert Pauligin Roastery-paahtimon talon oma kahvi tai tee kuuluvat lounaan  hintaan.

Katso viikon lounaslista

 

 

ruoka aamiainen

Maukasta ja tuoretta

Monipuolisen lounaslistamme keitot ja salaatit valmistetaan sesonkien raaka-aineita hyödyntäen. Reseptit ovat omien kokkiemme käsialaa.

lounas take away

Take away

Päivän keiton tai salaatin saat helposti mukaan Take Away -annoksena. Yhteen kassiin mahtuu keitot ja salaatit vaikka koko työporukalle.

ruoka aamiainen leipä

ITSE LEIVOTUT LEIVÄT

Lounaan kanssa tarjottava leipäbuffet koostuu omilla resepteillämme joka aamu leivotuista leivistä. Ruisleipämme leivotaan talon omaan juureen.

baari asiakas

NAUTINTONA KAHVI JA TEE

Lounaaseen kuuluu olennaisena osana Robert Paulig Roasteryn vastajauhettu kahvi ja haudutettu tee.