Varaa huone

Saat parhaan hinnan ja edut

VERSON SUOMALAINEN AAMIAINEN

MA–PE KLO 6.30–10
LA KLO 7.30–11.30
SU / ARKIPYHÄT KLO 8–12

Verson suomalainen aamiainen koostuu rehellisistä ja aidoista suomalaisista mauista. Haudutettu puuro, rahkat ja jogurtit, leipurimme leipomat tuoreet leivät ja makeat leivonnaiset sekä sesongin mukaiset lisukevalikoimat on koostettu kunnioittamaan nauttijaansa. Oma aamiaiskokkimme valmistaa tuoreen munakkaan asiakkaan toiveiden mukaisesti valikoiduista raaka-aineista.

Aamiainen sisältyy aina huonehintaan. Aamiaisnautintomme on tarjolla myös muille kuin hotelliasukkaille hintaan 23 €/hlö. Myös lapset ovat tervetulleita aamiaiselle. Alle 4-vuotiaille se on ilmainen ja 4–12-vuotiaat herkuttelevat 10 euron hintaan. 

Viikonloppuisin sekä isoille seurueille suosittelemme tekemään pöytävarauksen, jonka voit tehdä osoitteesta info@hotelliverso.fi tai puhelimitse 014 333 999.

ruoka lohi kokki
ruoka aamiainen leipä

VERSON TUOREET LEIVÄT

Kaikki Verson leivät leivotaan omilla resepteillä paikan päällä hyödyntäen lähituottajien viljoja. Ruisleipämme leivotaan talon omaan juureen.

amiainen kokki munakas

KOKIN VALMISTAMAT MUNAKKAAT

Aamiaiskokkimme valmistaa herkullisen maukkaita munakkaita toiveidesi mukaisesti. Munakkaissa hyödynnämme sesongin mukaisia, tuoreita lisukkeita.

ruoka aamiainen

SUOMALAISILTA TUOTTAJILTA

Arvostamme lähellä tuotettua ruokaa, jonka alkuperä on tiedossa. Pyrimme ravinnossa jäljitettävyyteen ja mahdollisimman vähään käsittelyyn.

ruoka iltapala

SESONKIEN MAUT

Hyödynnämme mahdollisimman paljon sesonkien parhaita tuotteita, jotta vieraamme saavat tuoretta, maistuvaa ja lisäaineetonta ruokaa.