SUOMI   |   ENGLISH

Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Huoneet

Hotelli Verson Huoneet

Hotelli Versossa on 127 huonetta. 48 huoneista on kahden hengen superior-tason huoneita, joista 8 huoneessa on oma sauna. Lisäksi Versolta löytyy kaksi esteetöntä huonetta, joista toinen on superior-tasoinen ja varustettu esteettömällä saunalla. Hotellissamme on yksi sviitti.

Yöpymiskokemukseen kuuluu Hotelli Verson ainutlaatuinen suomalainen aamiainen, asiakassaunojen käyttö maanantaista sunnuntaihin klo 17–21 sekä ilmainen Wi-Fi.

Sisäänkirjautuminen klo 15.00
Uloskirjautuminen klo 12.00 

Olemme savuton hotelli.
 
Otamme mielellämme vastaan toiveitanne huoneidenne suhteen.
Haluatko huoneen ammeella vai suihkulla, kenties näkymän
Kävelykadulle vai sisäatriumiin?

Saapuminen Edut

Standard

Makoisat unet perusmukavuuksin

Tutustu

Superior

Makoisat unet
lisämukavuuksin

Tutustu

Superior + Sauna

Rentoutuen oman saunan löylyissä

Tutustu

Esteettömät huoneet

Esteettinen
esteetön kokemus

Tutustu

 

Info ja edut

Alle 4-vuotiaat nukkuvat veloituksetta vanhempiensa vieressä. Matkasänky pyynnöstä veloituksetta. Lisävuoteet 4–12-vuotiaat 15 € / yö, yli 12-vuotiaat 35 € / yö. Lemmikkieläinmaksu 20 €/vierailu, lemmikkihuoneita on rajallinen määrä. Kaikki lemmikkihuoneemme ovat Standard-huoneita ja sijaitsevat kerroksella 3.

Asiakkaamme saavat seuraavat edut käyttöönsä:

-10% etu Verso Baari & Keittiöön sekä Bistro Kirkkopuistoon

Hotelli Verson vieraana saat ravintolaetuuden käyttöösi näyttäen avainkorttikoteloasi tarjoilijalle. Suosittelemme pöytävarausta ennakkoon.

Hotellista suoraan majoitusvarauksen tehneille vieraille

Ilmainen sisäänpääsy valitsemaasi museoon: Aalto-museo, Keski-Suomen Museo, Suomen Käsityönmuseo tai Jyväskylän Taidemuseo. 

Museokortilla -15% alennus meiltä suoraan varatuista huoneista

Ei koske ennakkoon maksettuja huoneita sekä tapahtuma-aikoja.

 

Senioreille -15% alennus huoneiden päivän hinnasta

Koskee yli 65-vuotiaita tai eläkeläiskortin haltijoita. Huoneita rajoitettu määrä. Etu ei ole voimassa tapahtuma-aikoina.

Kuntokeskus Positiven sali käyttöön 9 € / kerta

Yhteistyökumppanin Kuntokeskus Positiven kuntosali käytettävissä etuhinnalla. ysy lisätietoja vastaanotostamme tai käy Positiven sivuilla.

Asiakassaunat käytössä päivittäin klo 17-21.

Erilliset saunat miehille ja naisille löytyvät kolmannesta kerroksesta.

Lainaa joogamatto, hierontarulla tai polkupyörä veloituksetta

Asiakkaamme voivat veloituksetta lainata vastaanotosta joogamaton, hierontarullan ja kesäisin myös polkupyörän. Kysy lisää vastaanotostamme.

Saapuminen hotelliin autolla

Verso sijaitsee autottomalla kävelykadulla ja siksi suosittelemme pysäköintiä Verson omaan lämpimään parkkihalliin. Katso lisätiedot pysäköinnistä täältä.