SUOMI   |   ENGLISH

Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Varaa huone

Saat parhaan hinnan ja edut

AJO-OHJEET

Parkkihallin osoite: Yliopistonkatu 15 »

Verso sijaitsee autottomalla kävelykadulla ja siksi suosittelemme pysäköintiä Verson omaan lämpimään parkkihalliin (maksimikorkeus 190cm).

Otathan huomioon, että pysäköintihallimme on paikoittain hyvin ahdas ja osa ruuduista ja mahdollisista käännöksistä voi olla isoille autoille ahtaita. Tilavampaa parkkitilaa löydät P-Torin yhteydestä, johon pysäköinti on saman hintaista. 

Verson alla sijaitsevaan lämpimään parkkihalliin ajetaan Yliopistonkadulta, P-Torin (maksimikorkeus 205cm) kautta. Hallista pääset hissillä aivan hotellin viereen kauppakeskuksen sisätiloissa. Lisäpalveluna toimiva hallimme on vain hotellivieraitamme varten.

Hinta: 16,00 € / vuorokausi TAI 10 € kokousasiakkaiden päiväparkki

NÄIN AJAT HALLIIN:

1. Aja sisään P-Tori-parkkihalliin Yliopistonkadulta. Ota normaali parkkilippu automaatista ja pääset parkkihallin 1. kerrokseen, katutason alle.
2. Aja portin jälkeen suoraan edessäsi näkyvään ajoluiskaan Verso-opasteiden mukaan ja käytä saamaasi parkkilippua seuraavaan automaattiin.
3. Jatka kaarevaa ajoluiskaa pitkin ja aja suoraan tasoa alemmaksi Verson parkkihalliin.
4. Parkkeeraa Verso-kyltillä merkitylle paikalle
5. Ajoluiskaa vastapäätä sijaitsevan metallioven takaa löydät hissin joka vie Hotellin viereen sisätiloihin.

Pysäköintilipuke vaihdetaan hotellin vastaanotossa uuteen, jolla pääset ulos parkkihallista. Automaatista saamallasi lipukkeella tämä ei onnistu.

AJATKO SÄHKÖAUTOLLA?

Verson parkkihallista löytyy nyt 11 kappaletta sähköautopaikkoja! Halutessasi voit varata paikkasi etukäteen vastaanotostamme sähköpostitse: info@hotelliverso.fi. Sähköauton lataus toimii PlugIT-sovelluksella. Ennakkoonvaratun parkkipaikan hinta on 20,00€ per vuorokausi. Ilman ennakkovarausta parkkipaikan hinta on 16€ per vuorokausi. Sähkömaksu erikseen kulutuksen mukaan PlugIT-sovelluksella. Aloitusmaksu 1,00€ ja sähkönhinta 0,22€/kWh.

ONKO KÄYTÖSSÄSI MOOVY-SOVELLUS PYSÄKÖINTIIN?

Jos käytät Moovyä, huomioithan että päästäksesi hotellimme paikoille tulee hallipysäköinnin aktivointi poistaa ja ottaa rekisterikilven tunnistus pois päältä ennen P-Toriin saapumista. 

Jos tämä on jäänyt tekemättä, pääset ensimmäisestä puomista läpi automaattisesti mutta toisen puomin kohdalla tulee ottaa yhteys pikapuhelimella Jyväsparkin asiakaspalveluun.

Automaattisen rekisterikilven kameratunnistuksen saat käyttöön ja pois käytöstä Ajoneuvot-valikossa rekisteritunnuksen edessä olevasta täpästä. Lisätietoja tarvittaessa www.moovy.fi/tuki/

NÄIN AJAT PARKKIHALLIIN:

P-Tori, Yliopistonkatu 15, 40100 Jyväskylä

ajo-ohje kartta

Legend