SUOMI   |   ENGLISH

Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

6.5.2024

Yöpuu Yhtiön lahjakorttitarjoukset 6.5.-2.6.2024

Valmistujaisjuhlat ovat jo aivan nurkan takana! Mikä olisikaan mieluisampi lahja muistaa vastavalmistuneita tai vaikka opettajaa tai valmentajaa kuin yksityisen perheyrityksen elämyslahjakortit!

- Bistro Kirkkopuiston kahvihetki kahdelle 18€  

Bistro Kirkkopuiston kahvihetki kahdelle- lahjakortti pitää sisällään kauden kahvin tai haudutetun teen sekä herkullisen kondiittorin kakkupalan kahdelle. 

- Hotelli Yöpuun aamiainen kahdelle 50€

Suomen parhaaksi äänestetty hotelliaamiainen! Viikonloppuisin aamiaisen kera nautitaan lasillinen kuohuviiniä tai alkoholitonta kuohujuomaa. Aamiaista voi nauttia kesäkuukausina myös viihtyisällä viinipihalla. 

- Hemmotteluhetki Bistro Kirkkopuistossa kahdelle 59€

Pieni tauko kiireen keskellä! Lahjakortti sisältää samppanjalasilliset sekä molemmille oman valinnan mukaan caesarsalaatin, vuohenjuustosalaatin tai katkarapuskågenin.

Verso Baari & Keittiön neljän ruokalajin Versomenu 59€ /hlö 

Tule nautiskelemaan aivan uusi neljän ruokalajin VERSO-menu, joka on suunniteltu kauden parhaiden raaka-aineiden mukaan!

- Ravintola Pöllöwaarin neljän ruokalajin menu Premium -viinipaketilla 99 €/hlö 

Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa merkkipäivää kuin herkutella Pöllöwaarin elämyksellisen menun äärellä! Tämä lahjakortti sisältää neljän ruokalajin Pöllöwaari-menun palkitusn sommelierimme Ullan tarkoin suunnitellun Premium-viinipaketin kera. Pöllöwaari sai mm. menestystä tänä vuonna STAR WINE LIST OF THE YEAR FINLAND 2024 -kilpailussa.

Lahjakorttitarjoukset ovat ostettavissa ma 6.5. - pe 2.6.2023 klo 23 saakka. 

Osta lahjakortit lahjakorttikaupastamme.

 

Ruusupuun kukkasidontakurssi Versossa la 25.5.2024!

Lue lisää

Verson Riesling & Co-viikoilla herkutellaan saksalaisilla viineillä ja keväisillä mauilla 7.5. - 10.6.2024

Lue lisää

YÖPUU YHTIÖ OY:LLE UUSI TOIMITUSJOHTAJA

Lue lisää