Tammikuun lopussa, perjantaina 27. päivä klo 17:00 eteenpäin toteutamme yhteistyössä naapuristamme löytyvän DeLorean-cocktailbaarin kanssa Jyväskylässä täysin uudenlaisen illalliselämyksen. Tarkkaan harkitussa kokonaisuudessa yhdistetään ekologisesti ja kestävän kehityksen mukaisesti koottu kuuden ruokalajin maukas kasvismenu sekä niihin saumattomasti sopivat cocktail-sekoitukset.
Itämaisia vivahteita ja vahvoja makuja sisältävästä menusta huolehtivat Verson kokit. Baaritiskin takana häärivät Deloreanin palkitut baarimestarit ja Verson baarimestari Laura, jotka ovat suunnitelleet yllättävät ja trendikkäät cocktailit menuun yhteensovitettuna.
Menusta löytyy monenlaisia tasoja korostaen paikallisuutta ja kotimaisuutta, kuten esimerkiksi Keuruun maa-artisokkaa, punajuurta ja Frex-perunaa. Mukaan on toki heitetty myös mielenkiintoisia makuja maailmalta, kuten kombua, ponzua, wasabia, Gruyerejuustoa ja kookosta.
TERVETULOA NAUTTIMAAN KASVISMENUSTA JA COCKTAILEISTA VERSOON!
Pöytävaraukset onnistuvat kätevästi TÄÄLLÄ, puhelimitse: 014-333 999 tai sähköpostitse: info@hotelliverso.fi.
KASVIKSIA JA COCKTAILEJA- MENU
Menu 54 € per hlö
Menu ja Cocktailit (5 erilaista cocktailia) 90 € per hlö
Tomaattia, kombua ja wasabimajoneesia
Verson leipureiden juurileipää, pähkinä- ja mustapippurivoita, ruohosipulia
Maa-artisokkacappuccino, omenaa, lehtipersiljaöljyä ja maa-artisokkasipsiä
Punajuurisorbettia ja mallascrumblea
Grillattua Baby Gem-salaattia, vuohenjuusto couscous, pinjansiemeniä ja Ponzua
Perunafondant, purjosipulia, suppilovahveroita, Gruyerejuustoa ja hasselpähkinää
Kookospannacotta, ananastartar, sabyonkastiketta ja Passionsorbettia
Ilmoitathan erikoisruokavaliosi etukäteen. Paikan päällä ilmoitettuihin erikoisruokavalioihin emme pysty reagoimaan. Huomioithan, että kyseisenä iltana saatavilla vain erikoismenu.
Suuren suosion saavuttanut Verson visa tekee paluun!
Lue lisääAloita viikonloppu maistellen herkullisia Bistron brunssiruokia!
Lue lisääMajoitu museokortilla edukkaaseen tarjoushintaan Versossa
Lue lisää