SUOMI   |   ENGLISH

Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Versossa nautitaan jazzin sävelistä  ja persoonallisista Champagnen alueen viineistä PE 1.11.2024

Samppanjoita on tuttuun tapaan esittelemässä sommelierimme Ulla Häkkinen ja samppanjoiden maahantuojan VIndirektin Viljami Julkunen. Tällä kertaa teemaksi olemme ottaneet Champagnen alueen monimuotoisuuden. Alueella tehdään muutakin kuin samppanjaa ja olemme ottaneet tapahtumaan mukaan myös alueella tehtyjä erittäin rajallisen saatavuuden valko-ja punaviinejä sekä ja alueen makeaa, väkevöityä, täydellistä juustoviiniä Ratafiaa.

Valitsemme valikoiduille Verso Baari & Keittiön ruuille täsmäsamppanjat, jotka toimivat luonnollisesti myös sellaisenaan nautittuina. Kattauksessa on sekä mielenkiintoisia, kohtuuhintaisia viljelijäsamppanjoita, klassikoiksi muodostuneita samppanjoita, että todellisia harvinaisuuksia, joiden saatavuus maailmanlaajuisesti on varsin rajallinen. 

Mikäli haluat nauttia illan aikana keittiömme herkkuja, teethän pöytävarauksen ennakkoon.

Illan samppanjoista ja viineistä on saatavilla myös maistelukortti, à 50 euroa, jolloin pääset maistamaan omassa tahdissasi viisi eri viiniä, jokaista à 6 cl .

Maistelukortti 50,00 samppanjat

André Clouet Dream Vintage Blanc de Blancs Brut 2012
Täysin Chardonnaysta valmistettu runsas, kehittynyt ja paahteinen vuosikertasamppanja.
99,00 / 12 cl 16,90

André Clouet Spiritum 96 Grand Cru Rosé Champagne Brut
Runsas ja mausteinen Pinot Noirista valmistettu roseesamppanja, jonka punaista raikasta marjaisuutta täydentää 1996 vuodelta peräisin oleva reserviviini.
109,00 / 12 cl 18,20

Mouzon-Leroux L'Ineffable 2017
luomu, biodynaaminen
Pelkästään Pinot Noirista valmistettu biodynaaminen, neljä vuotta kypsynyt vuosikertasamppanja. joka on runsas, paahteinen, marjainen ja mausteinen samppanja.
119,00 / 12 cl 20,00

Mouzon-Leroux L'Angelique 2017
luomu, biodynaaminen
Pelkästään Chardonnaysta valmistettu biodynaaminen, neljä vuotta kypsynyt vuosikertasamppanja, joka on nimensä mukaisesta eloisa, hennon paahteinen ja sitruksinen
119,00 / 12 cl 20,00

Bereche Coteaux Champenois Ormes Rouge Montees 2019
75% Pinot Noir, 25% Pinot Meunier
Bereche & Filsin samppanjatalon tuottama viekoittelevan punamarjainen, neilikkainen ja orvokkinen punaviini, jossa yhdistyvät kaksi lajiketta Pinot Noir ja Pinot Meunier. Keskitäyteläinen, pehmeätaniininen maku.
128,00 / 12 cl 21,50

Koe Champagnen alueen kaikki tyylit: samppanja, valko-, puna- ja väkevöity viini 50,00

LIsäksi halutessasi maistaa kaikkia tyylejä, on mahdollista ostaa maistelukortti myös niille. Olemme sovittaneet viineille sovitetun menun, jonka näet alla. Menu 65,00.

Billecart-Salmon Brut Reserve
Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay
Klassinen kolmen rypäleen sekoitus, hienostunut ja hennon paahteinen samppanja
99,00 / 12 cl 16,90
Friteerattua scampia, inkivääri-vihannessalaattia ja lehtipersiljamajoneesia

Lassaigne Coteaux Champenois Blanc Haut Revers du Chutat 2019
Chardonnay, biodynaaminen,luomu, natural, vegaani
150,00 /8cl 16,00/ 4cl 8,00
Villivahverocappucinoa, sienicrumblea ja ruohosipuli

Bereche Coteaux Champenois Ormes Rouge Montees 2019
75% Pinot Noir, 25% Pinot Meunier
128,00 / 8 cl 13,80 / 4cl 6,90
Ylikypsää karitsan entrecôteta, tummaa kirsikkakastiketta ja myskikurpitsaa

Mouzon Leroux L’exaltant Ratafia 18 %
Pinot Noir
8cl 16,00 /  4cl 8,00
Herkkujuustolan Sastamalasta tulevaa 4 kk kypsytettyä Vilho-juustoa

ILLAN TÄHDET SAMPPANJOIDEN LISÄKSI:

Heidi Ilves on sukupolvensa kärkeen kuuluva, eloisa ja taidokkaasti improvisoiva laulaja ja säveltäjä. Herkkyys, elämänkokemus, rytminen virtuoottisuus ja heittäytymiskyky kuuluu laulajan ilmaisuvoimaisissa tulkinnoissa. Heidiä arvostetaan myös taidostaan kertoa tarinoita, välittää musiikilla tunteita ja jakaa ainutlaatuisen arvokas hetki yleisön ja muusikoiden kanssa.

Jyväskylän kaupunginteatterin kapellimestari, pianisti Lasse Hirvi on pitkän linjan tunnustettu musiikin huippuammattilainen. Hän on yli 40 vuoden urallaan työskennellyt lukemattomien suomalaisten huippusolistien ja -muusikoiden kanssa laaja-alaisesti eri tyylilajeissa, sekä tehnyt valtavan määrän soolopianoesiintymisiä. Lasse viihdyttää yleisöä tyylikkäästi ja vankalla kokemuksella jazz-musiikin, evergreenien ja muun rytmimusiikin parissa.

Jazzia ja Samppanjaa -illassa Heidi ja Lasse tarjoilevat yleisölle viihdyttävän ja elegantin kokonaisuuden jazz- ja lattariklassikoita.

Tapahtuma alkaa klo 17:00 ja jatkuu ravintolan sulkemiseen saakka.

Musisointia klo 18:00-22:30, lyhyin tauoin.

Keittiömme palvelee klo 22:00 saakka ja ravintola suljetaan klo 24:00.

Kyrö Dinner Versossa 31.1.2025 klo 18 alkaen

Palkittu kotimainen Kyrö Distillery tulee Verson vieraaksi tammikuussa Kyrö Dinnerille, jossa tislaamon tuotteet yhdistyvät niille sovitettuihin ruokiin.

Lue lisää

PIKKUJOULUTUNNELMAA PE 13.12.2024 - Reetta & Pekka Duo

Lue lisää

VERSON POIKKEUKSELLISET AUKIOLOAJAT

Hotelli Verson ja Verso Baari & Keittiön poikkeukselliset aukioloajat.

Lue lisää

HOTELLI VERSON JOULULOUNAS 2024

Virittäydy joulun odotukseen ja tule nauttimaan joululounaasta Versoon, Jyväskylän keskustaan!

Lue lisää