Verso Baari&Keittiön syksyinen kausimenu tarjoaa satokauden herkkuja kolmen ruokalajin kokonaisuutena. Ajankohtainen menu sisältää:

 

VILLIVAHVEROCAPPUCCINO, vermuttia ja ruohosipulia

 

ANKANRINTAA, parmesan-polentakakkua ja portviinikastiketta

 

OMENAA, kanelia ja Calvadosta

 

Menu 42€

Viinipaketti 25€

 

Teethän pöytävarauksen ravintolaamme etukäteen kätevästi täältä tai sähköpostitse osoitteesta info@hotelliverso.fi.

Tervetuloa herkuttelemaan!

VERSO BAARI&KEITTIÖN HELATORSTAI

Verso Baari&Keittiö avoinna Helatorstaina klo 14-20!

Lue lisää

Yöpuu Yhtiö Oy:n Katriina Pilppula ja Ari Pärnänen ovat Jyväskylän Vuoden Yrittäjät 2020

Lue lisää

VARAA HOTELLIHUONEESI SUORAAN JA NAUTI EDUISTA!

Kaupunkilomalle Jyväskylään

Lue lisää