Kiinnostaisiko sinua leipoa Hotelli Versossa?

Hotelli Verson keittiötiimi hakee joukkoonsa ammattitaitoista LEIPURI-KONDIITTORIA vahvistamaan osaavaa porukkaansa ja vastaamaan omalta osaltaan hotelli-ravintolan monipuolisista leivonta- ja ruokatarjoiluista. Vastuu-alueena olisi vastata yhdessä toisen leipurin kanssa kaikesta Hotelli leivontatuotteista mm. Verson suomalaisella aamiaisella, lounaalla, Verso Baarin kahvilatuotteista, kokouskahvituksista sekä illallisella ja iltaravintolassa tarjottavista leivistä.  

Mikäli olet reipas ja sosiaalinen tiimipeluri, jolle laadukkaan tuotteen tarjoaminen ja asiakastyytyväisyys ovat tärkeitä elementtejä työssä viihtymisessä, on Hotelli Verso sinun työpaikkasi.

Jos vielä lisäksi omaat leipuri-kondiittorin- koulutuksen ja sinulle on jo kertynyt jo kokemusta työskentelystä vastaavissa tehtävissä tai leipomossa, sekä kykenet tarvittaessa myös itsenäiseen työskentelyyn, voit olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme turvallisen työpaikan kehittyvässä monipuolisessa toimintaympäristössä, innostavan työskentelyilmapiirin ja uudenlaisen toimintamallin palvella hotelli- ja ravintola-asiakkaita.

Lisätiedot:

1. Työ alkaa viimeistään helmikuun 17. pvä tai sopimuksen mukaan.

2. Työsuhde on kokoaikainen (112,5 h / 3 vkoa) ja toistaiseksi voimassa oleva.

3. Työ on aamupainotteista alkaen klo 4.30 sekä myös viikonlopputyöt kuuluvat asiaan.

Mikäli kiinnostuit työskentelystä Hotelli Versossa Yöpuu Yhtiö Oy:n palveluksessa, lähetä lyhyt hakemus ja ansioluettelo tammikuun 27. päivä mennessä Yöpuu Yhtiön Keittiöpäällikölle Jukka Kyllöselle osoitteella, jukka.kyllonen@yopuuyhtio.fi

Laitila Comes to Jyväskylä 7.-8.2.

Yrittäjämme Katriinan 20-vuotistaiteilijajuhlan kunniaksi laitilalaiset tähdet valtaavat talomme, mm. Aki Wahlman ja Neon 2!

Lue lisää