SUOMI   |   ENGLISH

Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Kokkibattle Versossa - TÄYNNÄ!

Missä: Hotelli Verso, kakkoskerroksen tapahtumatila Kerkkä, Kauppakatu 35

Milloin: perjantaina 21.3.2025  klo 18.00 alkaen

Mitä luvassa: Upea, neljän ruokalajin tapahtumarikas illallinen juomineen - Yöpuu Yhtiön ravintoloiden parasta osaamista!

Keittiöpäällikkö Jukka Kyllönen ja jokaisen ravintolamme keittiömestari ovat arvalla valinneet, kuka saa suunnitella minkäkin ruokalajin. Jokainen suunnittelee parhaan mahdollisen annoksen, niin, että yhdessä ruuat muodostuvat ehjän, herkullisen kokonaisuuden.

Annokset nostetaan osin lavalla edessäsi, josta striimaamme kuvaa tapahtumatilan näytöille, että myös pienet yksityiskohdat näkyvät myös kauempana istuville.

Tulemme esittelemeen keittiömestareiden taustoja illan aikana. Lisäksi pääset menun aikana arvaamaan, kuka keittiömestari on minkäkin annoksen takana ja valitsemaan illan maistuvimman annoksen.

Kun valitsemme teidän äänten perusteella voittajan pitää Verson Visasta tuttu Magnus Mali ruoka-juoma-aiheisen visan, jossa luonnollisesti on palkintoja kolmelle parhaalle tietäjälle.

Menu on kokonaisuudessaan laktoositon. Etukäteen pyydettäessä se voidaan valmistaa gluteiinittomana. Muita erikoisruokavalioita emme valitettavasti voi tilaisuuden luonteen vuoksi toteuttaa.

 

 

Menu

Ruokalaji 1.
Miedosti savustettua nieriää, riisiviini-hollandaisea, pikkelöityä retisiiä ja -shalottisipulia, ponzu-tapiokahelmiä ja puikulaperunasipsejä "salt & vinegar"

Ruokalaji 2.
Härkätartaria, lehtipersiljamajoneesia, friteerattua selleriä, pikkelöityä kurkkua ja  sinapinsiemeniä

Ruokalaji 3.
Yrttigratinoitua karitsan entrecôtea "mie de pain", portviinikastiketta, palsternakkaa, savoijinkaalia ja perunakroketti

Ruokalaji 4.
Viola-tuorejuustobavaroise, lakkaa, ruiscrumblea, kinuskikeksiä ja kuningatarsorbettia

 

VERSON VAPPUBRUNSSI TO 1.5.2025

Verson perinteinen vappubrunssi varattavissa nyt!

Lue lisää

VERSON ÄITIENPÄIVÄBRUNSSI SUNNUNTAINA 11.5.2025

Hemmottele äitiä keväisellä herkkubrunssilla!

Lue lisää