Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.
Missä: Hotelli Verso, kakkoskerroksen tapahtumatila Kerkkä, Kauppakatu 35
Milloin: perjantaina 21.3.2025 klo 18.00 alkaen
Mitä luvassa: Upea, neljän ruokalajin tapahtumarikas illallinen juomineen - Yöpuu Yhtiön ravintoloiden parasta osaamista!
Keittiöpäällikkö Jukka Kyllönen ja jokaisen ravintolamme keittiömestari ovat arvalla valinneet, kuka saa suunnitella minkäkin ruokalajin. Jokainen suunnittelee parhaan mahdollisen annoksen, niin, että yhdessä ruuat muodostuvat ehjän, herkullisen kokonaisuuden.
Annokset nostetaan osin lavalla edessäsi, josta striimaamme kuvaa tapahtumatilan näytöille, että myös pienet yksityiskohdat näkyvät myös kauempana istuville.
Tulemme esittelemeen keittiömestareiden taustoja illan aikana. Lisäksi pääset menun aikana arvaamaan, kuka keittiömestari on minkäkin annoksen takana ja valitsemaan illan maistuvimman annoksen.
Kun valitsemme teidän äänten perusteella voittajan pitää Verson Visasta tuttu Magnus Mali ruoka-juoma-aiheisen visan, jossa luonnollisesti on palkintoja kolmelle parhaalle tietäjälle.
Menu on kokonaisuudessaan laktoositon. Etukäteen pyydettäessä se voidaan valmistaa gluteiinittomana. Muita erikoisruokavalioita emme valitettavasti voi tilaisuuden luonteen vuoksi toteuttaa.
Menu
Ruokalaji 1.
Miedosti savustettua nieriää, riisiviini-hollandaisea, pikkelöityä retisiiä ja -shalottisipulia, ponzu-tapiokahelmiä ja puikulaperunasipsejä "salt & vinegar"
Ruokalaji 2.
Härkätartaria, lehtipersiljamajoneesia, friteerattua selleriä, pikkelöityä kurkkua ja sinapinsiemeniä
Ruokalaji 3.
Yrttigratinoitua karitsan entrecôtea "mie de pain", portviinikastiketta, palsternakkaa, savoijinkaalia ja perunakroketti
Ruokalaji 4.
Viola-tuorejuustobavaroise, lakkaa, ruiscrumblea, kinuskikeksiä ja kuningatarsorbettia