Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.
Aika: 9.10. keskiviikkona klo 16-20
Paikka: Hotelli Verso, 2.kerros Juhlatila Kerkkä
Runsaassa buffetpöydässä on tarjolla huikeita suomalaisia ja keskisuomalaisia makuelämyksiä paikallisten keittiömestareiden valmistamina ja tarjoilemina. Pöydästä löytyy muun muassa Keuruulaista maa-artisokkaa, Konneveden muikunmätiä ja muikkua, Ohelanaukeen rotukarjaa, Jukolan juustoa sekä muita paikallisia herkkuja. Pöydässä näyttäytyvät myös syksyn upeat juurekset sekä aromikkaat metsäsienet.
Pääruokapöydässä on tarjolla vaihtoehtoina siikaa, kotimaista härkää ja kasvisvaihtoehto.
Väliruokana voit nauttia kotimaisia juustoja ja aterian kruunaa metsämarjoilla maustettu herkullinen jälkiruoka.
Yöpuu Yhtiön sommelier on valinnut myös tilaisuuden makuihin sopivat viinisuositukset, jotta ruokailuhetkestä tulisi ikimuistoinen.
Maakunnallinen makupöytä on tarjolla Hotelli Verson juhlatila Kerkässä 9.10.2024 klo 16 alkaen. Voit saapua seurueesi kanssa klo 18 mennessä ja nauttia pöydän antimista klo 20 saakka. Pyydämme vahvistamaan seurueen osallistujamäärän sekä mahdolliset erityisruokavaliot perjantaihin 4.10. mennessä. Ilmoittautuminen on sitova ja vahvistettu osallistujamäärä toimii myös laskutusperusteenamme.
Varaukset myynti@yopuuyhtio.fi tai puhelimitse 014 333 911
sekä info@hotelliverso.fi tai puhelimitse 014 333 999.
Samettinen maa-artisokkakeitto, syysomenaa ja maa-artisokkasipsiä
****
Mätiä, sipulia ja vuolukerma
Kevyesti suolattua kirjolohta ja makeaa sinappikastiketta
Muikkuja ruistaikinakuoressa
Rotukarjacarpaccio, aiolia ja parmesanlastuja
Paahdettua puna- ja keltajuurta ja vuohenjuustovaahtoa
Pikkelöityjä syysvihanneksia
Marinoituja villivahveroita
Metsäsienisalaattia
Syyssadon vihersalaattia ja vinegretteä
Tilliperunaa
Juureen leivottua maalaisleipää, ruislimppua ja kuusenkerkkäsiirapilla siveltyä saaristolaisleipää
Voita ja tuorejuustoa
***
Rapeita härkäpapu-kasvispihvejä ja basilikamajoneesia
Paahdettua siikaa, valkoherukka-voikastiketta
Yliyön haudutettua härkää ja tummaa timjamikastiketta
Uunijuureksia ja friteerattua lehtikaalia
***
Keskisuomalaisia juustoja:
Jukolan Cheddar ja Valion Aura
hunajaa, punaherukkahilloketta ja siemennäkkileipää
***
Tuorejuustobavaroise, metsämarjoja ja kauramurua
Kahvi, tee
Palkittu kotimainen Kyrö Distillery tulee Verson vieraaksi tammikuussa Kyrö Dinnerille, jossa tislaamon tuotteet yhdistyvät niille sovitettuihin ruokiin.
Lue lisääHotelli Verson ja Verso Baari & Keittiön poikkeukselliset aukioloajat.
Lue lisääVirittäydy joulun odotukseen ja tule nauttimaan joululounaasta Versoon, Jyväskylän keskustaan!
Lue lisää