SUOMI   |   ENGLISH

Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Varaa huone

Saat parhaan hinnan ja edut

YÖPUU YHTIÖ

Katriina Pilppulan ja Ari Pärnäsen yksityinen perheyritys Yöpuu Yhtiö Oy muodostaa Jyväskylässä majoitus-, ravintola- ja kokouspalvelukokonaisuuden. Yhtiön lippulaivoina toimivat laadukkaat hotellit, ainutlaatuinen Yöpuu ja urbaani Verso, sekä uniikit ravintolat Pöllöwaari ja Verson Baari ja Keittiö ovat esimerkkejä kohteista, joissa yhdistyvät upealla tavalla kaupungin historia ja ainutlaatuinen asiakaskokemus.

HISTORIA

Lähes 20 vuoden mittainen yrittäjätaival matkailun parissa alkoi, kun Pilppula ja Pärnänen avasivat Vaajakoskelle Naissaaren Kahvi- ja Juhlahuoneen. Vuonna 2006 toiminta siirtyi Jyväskylän keskusta-alueelle Hotelli Yöpuun ohjaksiin.  Kymmenen vuotta myöhemmin, kesäkuun alussa 2016 avautui Hotelli Verso entisen Jyväshovin tiloihin.  Konsepti on kehittynyt ja laajentunut tasaiseen tahtiin ja nykyään Yöpuu Yhtiön kokonaisuus tarjoaa matkailijoille ja muille asiakkaille muun muassa yli 300 vuodepaikkaa, noin 200 ravintolapaikkaa ja 11 eri kokoista kokoustilaa.

Perheyritys sai vahvistusta oman perheen sisältä, kun Aino-tytär siirtyi Yöpuun palvelukseen vuonna 2018. Hän toimii tällä hetkellä yrityksen myyntipäällikkönä. Kaikkiaan Yöpuu Yhtiö työllistää tällä hetkellä noin 80 henkilöä. Lisäksi Yöpuu ja Verso tarjoavat harjoittelupaikan lukuisille alan opiskelijoille ympärivuoden.

Voit tutustua Hotelli Yöpuun ja ravintola Pöllöwaarin historiaan kattavammin täällä.

 

YÖPUU YHTIÖ OY

Y-tunnus: 2033270-7

Kotipaikka: Jyväskylä

Perustamisvuosi: 2016, sitä ennen toimintaa Hotelli Yöpuu Oy -nimellä

Toimiala: Hotelli- ja ravintola-ala (Hotelli Yöpuu, Ravintola Pöllöwaari, Hotelli Verso, Urban Bar & Kitchen)

Liikevaihto: 9,8 Me (v. 2023)

Toimitusjohtaja: Aino Pärnänen

Hallituksen puheenjohtaja: Ari Pärnänen

Olemme myös Suomen Perheyritysten liiton jäsen.