SUOMI   |   ENGLISH

Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Meille töihin?

Etsimme jatkuvasti ammattitaitoisia, intohimolla työhönsä suhtautuvia henkilöitä  vastaanottoon, keittiöön ja baariin. Ilmoitamme vapaana olevista työpaikoista täällä, somessa ja TE-toimiston sivuilla.

KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKKAMME LÖYDÄT:

REKRYTOINTI-SIVULTAMME

Mikäli koet olevasi oikea lisä yrityksemme palvelukulttuuriin, otathan yhteyttä! Voit aina lähettää vapaamuotoisen hakemuksen, vaikkei meillä olisi erillistä ilmoitusta avoimesta työpaikasta. 

Osastoista meillä Versossa vastaavat:
Baari tai ravintola: ravintolapäälliköllemme tytti.veid@yopuuyhtio.fi
Keittiö: keittiömestarillemme jukka.kyllonen@yopuuyhtio.fi
Kerroshoito ja siivous: riikka.vehkaoja@yopuuyhtio.fi

Jos olet hakemassa työharjoitteluun saliin tai vastaanottoon, lähetä sähköpostia ja tietoa itsestäsi sekä harjoitteluajankohdasta osoitteeseen info@hotelliverso.fi. Keittiön harjoitteluhakemukset ohjaamme keittiömestarillemme. Haastattelemme kaikki potentiaaliset hakijat.


NÄISTÄ MEIDÄT TUNNETAAN

jani asiakas

Palvelu

Juuri palvelun välittömyys ja perusteellisuus tekee vierailustasi uniikin. Meille on tärkeää, että koet olosi palvelluksi ja tervetulleeksi. Onnistuminen ratkaistaan jokaisessa kohtaamisessa.

ruoka lohi kokki

Vastuullisuus

Vastuullisuus on läsnä kaikessa tekemisessämme: niin suhteessamme ruokaan, suunnitellessamme hankintoja kuin siinä, kuinka arvostamme työntekijöitämme.

huone palvelu

Viihtyisyys

Huoliteltu, viimeistelty ja kotoisa tunnelmamme ovat viihtyisyytemme perusta. Esteettisyys ja siisteys ovat meille sydämen asia.

asiakas

Paikallisuus

Alkuperän tunteminen on meille tärkeää. Siksi haluamme suosia lähiseudun tuotteita. Paikalliset kumppanit takaavat tuoreuden ja ekologisen kestävyyden.

Jotain alkuperäistä, silti aivan uutta

Verson tarina alkoi keväällä 2016, kun maineikkaan Boutique Hotelli Yöpuun yrittäjät Ari Pärnänen ja Katriina Pilppula vuokrasivat hotellin tilat Kauppalaisseuran Säätiöltä. Versossa jatkuvat samat hotelliravintoloiden perinteet, joita perheyhtiön Hotelli Yöpuussa ja Ravintola Pöllöwaarissa on aina vaalittu. Palvelukulttuuri ja asiakkaan kuunteleminen ovat toimintamme kulmakiviä.

”Paikallisten pientuottajien ja -yrittäjien käyttäminen on arvovalinta kaltaisellemme paikalliselle perheyritykselle. Se määrittää koko ajatusmaailmaamme.”

Ari Pärnänen 
Toimitusjohtaja, yrittäjä