Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

MAJOITUKSET TALVILOMALAISILLE ETUHINTAAN!

Tarjoamme Hotelli Versossa -15% edun päivän huonehinnoistamme kaikille  talvilomalaisille! Alle 12-vuotiaan lapsen lisävuode pedataan pyydettäessä huoneeseen veloituksetta, mainitsethan lisävuoteesta varauksenteon yhteydessä. Hotellista löytyy  lasten leikkihuone, lautapelejä koko perheen peli-iltaan sekä asiakassaunat lämpimänä päivittäin klo 17 - 21. Runsas suomalainen aamiainen sisältyy huonehintoihin. Osassa huoneita on saatavilla myös kylpyamme. Aivan keskustan tuntumasta löytyy talvista puuhaa niin pulkkamäessä, luistellen ja/tai hiihtäen.
 
Huomioitahan, että tarjoamme myös hotellissa majoittuville asiakkaillemme -10% edun Verso Baari & Keittiö sekä Bistro Kirkkopuisto ravintoloissamme. 

Etu on varattavissa suoraan vastaanotosta puhelimitse 014-333999 tai sähköpostitse info@hotelliverso.fi. Etu on myös varattavissa kotisivuiltamme 16.2.-8.3.2024 syöttämällä kampanjakoodikenttään varaustunnus TALVI24 (isoilla kirjaimilla kirjoitettuna). 

Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita on rajallinen määrä. 

lautapelit