SUOMI   |   ENGLISH

Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

HÄÄPARILLE & JUHLAVIERAILLE -  MAJOITUKSET KÄTEVÄSTI HOTELLI VERSOSSA

Tarjoamme juhlavieraiden ryhmävarauksiin -10% edun päivän huonehinnoista Hotelli Versossa.

Majoittaessasi juhlavieraat hääpäiväsi yhteydessä Hotelli Versoon, tarjoamme myös  hääparille -10% edun hääpaketistamme Hotelli Versossa. Morsiuspari voi valita majoituksen joko ammeellisessa superior-huoneessa tai omalla saunalla varustellussa superior-huoneessa.

Otathan yhteyttä myynti@yopuuyhtio.fi tai 014-333 911.

Ohjeet huonevarauksiin saatuasi, etu on varattavissa suoraan hotellin vastaanotosta puhelimitse 014-333 999 tai sähköpostitse info@hotelliverso.fi. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita on rajallinen määrä ja etu ei ole voimassa kaikkina tapahtuma-aikoina. 

Hääyö