SUOMI   |   ENGLISH

Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

HOTELLI VERSON SENIORIETU!

Tarjoamme Hotelli Versossa -15% edun päivän huonehinnoistamme kaikille senioriasiakkaillemme!

Huonehinnat sisältävät asiakassaunat päivittäin klo 17-21 sekä suositun suomalaisen aamiaisen noutopöydästä. Huoneen voit valita standard-, superior- tai superior -oma sauna -huoneluokista. Osa huoneistamme on täysin remontoitu. Hotellissamme on myös varattavissa kaksi täysin esteetöntä huonetta - tiedustelut vastaanotostamme. 

Etuhintainen majoitus on varattavissa suoraan hotellin vastaanotosta puhelimitse 014-333999 tai sähköpostitse info@hotelliverso.fi. Etu on myös varattavissa suoraan  kotisivuiltamme syöttämällä kampanjakoodikenttään varaustunnus SENIORI (isoilla kirjaimilla kirjoitettuna). 

Majoittuessasi Hotelli Versossa tarjoamme myös -10% ostoedun avainkorttikotelollasi sekä Verso Baari & Keittiö ravintolassamme, että Bistro Kirkkopuisto ravintolassamme.

Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita on varattavissa rajallinen lukumäärä ja etu ei ole voimassa kaikkina tapahtuma-aikoina. Seniorietuhinnat ovat voimassa yli 65-vuotiaille tai eläkeläiskortin haltijoille.

Uusi huone