SUOMI   |   ENGLISH

Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Hei museokorttilainen,

Nyt saat museokortilla 15% edun päivän huonehinnoista Hotelli Versossa!

Kaikki huonehinnat sisältävät asiakassaunat päivittäin klo 17-21 sekä suositun suomalaisen aamiaisen noutopöydästä. Huoneen voit valita standard-, superior- tai superior -omalla saunalla -huoneluokista. Osa huoneistamme on täysin remontoitu. Hotellissamme on myös varattavissa kaksi täysin esteetöntä huonetta - tiedustelut vastaanotostamme. 

Etuhintainen majoitus on varattavissa suoraan kotisivuiltamme syöttämällä kampanjakoodikenttään varaustunnus KULTTUURIKIERROS (isoilla kirjaimilla kirjoitettuna). Voit halutessasi varata huoneen myös suoraan vastaanotostamme: info@hotelliverso.fi tai 014-333 999. Mainitsethan etukoodin (kulttuurikierros) varauksenteon yhteydessä. Kampanjakoodi ja etuhinta ovat voimassa vain hotelliin suoraan tehdyissä ja paikan päällä maksettavissa varauksissa.

Majoittuessasi Hotelli Versossa tarjoamme myös -10% ostoedun avainkorttikotelollasi sekä Verso Baari & Keittiö ravintolassamme, että Bistro Kirkkopuisto ravintolassamme. 

Saat edun käyttöösi Museokortilla. Varaudu esittämään Museokorttisi tai tunnistautumistietosi Museokortti-sovelluksesta. Huomioithan, että osa palveluista tulee varata ennakkoon ja niiden saatavuus vaihtelee kapasiteetin mukaan. Alennus on voimassa toistaiseksi, pois lukien tapahtuma-ajankohdat. Hotellilla on oikeus muuttaa museokorttietua. Museokorttietu ei ole yhdistettävissä muihin alennuksiin.

Museokortti